This remodel improved day lighting in the kitchen area and transformed a patio into a relaxing spot with plenty of room to entertain. Kitchen cabinets and appliances were relocated to a spot underneath existing skylights. Glossy white surfaces were selected to maximise the refraction of sunbeams. Stunning timber flooring flow throughout the entire space. Large bi-fold doors were installed in the cabinet’s previous location, bringing in even more natural light throughout the day. They lead to a back garden patio that stars a charming assortment of wall-mounted light fixtures at various heights. Their warm glow cascades over the highs and lows of the brick texture gracefully. The magical space is completed with stone tiles and plenty of seating for family and friends.

info
×
info
×
info
×
info
×
Using Format