The exquisitely designed bike shop in Fulham was created to be a bustling hub for cycling enthusiasts. 

The ground floor main space showcases bikes and parts and gives prospective customers the opportunity to absorb it’s beautiful central service area designed with bespoke cash desk and industrial pendant lighting. The vibrant store flooring with bright yellow track markings provides directional instructions to navigate across the store. The shabby brick wall has spray painted inspirational phrases relating to the advantages of cycling. 

The artistic staircase provides entry to the basement floor which displays cycling clothing and accessories. This area doubles up as a meeting space for local cyclist clubs. The shop uses industrial design elements such as a cluster of screws which are used to create a feature for directional signage.

Using Format